Udgivet i 1 kommentar

Neglepleje

Neglepleje

Drømmer du også om lange flotte negle?

Det er faktisk ikke så svært, som du måske tror.

Hemmeligheden bag flotte negle er en god neglepleje. Da neglene er levende er det vigtigt at pleje dem ligesom du måske plejer din hud.

I løbet af en dag bliver dine negle udsat for mange ting, der udtørrer dem – håndvask, opvask og alt mulig andet med vand og snavs. Det er derfor vigtigt at pleje din negle og hænder med en god creme. Endvidere kan det være en rigtig god ide at tilføre neglene ekstra fugt med en negleolie.

For at få flotte negle er det også vigtigt at få skubbet neglebåndet tilbage. Det kan du bruge en neglebåndsskubber til. Det er vigtigt at man er meget forsigtig når man skubber neglebåndet tilbage, så man ikke ødelægger neglen. Vi vil aldrig anbefale at du skærer eller klipper i neglebåndet.

Har du tendens til svage, flossede negle kan det hjælpe at bruge en neglelak. Neglelakken hjælper faktisk med at beskytte neglen, da den har sværere ved at knække når der er nogle lag lak, der forstærker den.

Det kan være en rigtig god ide at bruge en klar lak med plejende ingredienser, da det kan hjælpe med at styrke neglene.

1 tanke om “Neglepleje

  1. […] fransk manicure er det vigtigt med et godt fundament. Start derfor med at rense din negleplade samt skubbe neglebåndene tilbage. Når neglene er klar lægger du 2-3 lag lak – vælg en klar, bleg pink eller nude neglelak. […]

Der er lukket for kommentarer.