Vilkår

Justnails.dk

Kyse Overdrevs Vej 40

4700 Næstved

CVR nr. 27233481

info@justnails.dk

Telefon:

mandag – fredag – kl.9.00 – 15.00

tlf. 40832424


Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Justnails.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Justnails.dk.

Leveringstid og transport:

Justnails.dk har en leveringstid på 1-4 hverdage, men vi bestræber sig på, at ekspedere og afsende ordren inden for 24 timer. Forsendelsen af varer foregår via DAO og GLS.

Ved bankoverførsel afsendes ordren når indbetaling er registreret af Justnails.dk. Er betalingen ikke registeret hos Justnails.dk inden for 7 dage, slettes ordren automatisk.

Leveringsomkostninger i Danmark:

  Vægt Pris
DAO pakkeshop Højst 1000 g 44 kr.
DAO hjemmelevering Højst 1000 g 47 kr.
GLS pakkeshop Højst 1000 g 50 kr.
GLS privat Højst 1000 g 70 kr.
GLS Erhverv Højst 1000 g 55 kr.
DAO hjemmelevering Højst 2000 g 55 kr.
DAO pakkeshop Højst 5000 g 51 kr.

Gratis fragt i Danmark ved køb over 500 kr. Ordrer med gratis fragt bliver sendt med billigst mulige distributør.

Leveringstider i Danmark:

  Leveringstid
DAO 2-4 hverdage
GLS 1-2 hverdage

Leveringsomkostninger i udlandet, Færøerne og Grønland:

  Vægt Pris
Brev Højst 100 g 35 kr.
Brev Højst 500 g 60 kr.
Brev Højst 2000 g 110 kr.

Risikoen for varerne:

Risikoen for varer købt hos Justnails.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

OBS! Vælger du forsendelse uden forsikring overgår risikoen når brevet postes.

Reklamation:

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Justnails.dk, skal påråbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Justnails.dk.

Justnails.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert anvendelse, ringe vedligeholdelse eller vold.

Pris og betaling:

Hos Justnails.dk kan du bestille dine varer online og betale via Paypal, MobilePay eller ved Bankoverførsel

– Bank: Nykredit – Konto nr.: 5479 2670558

– MobilePay – nummer 26110

For udenlandsk bankoverførsel;

– IBAN-nummer: DK9254790002670558

– BIC KODE (swift adresse): NYKBDKKK

Alle varepriser på justnails.dk er inklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, tryk- og billedfejl, udsolgte varer samt leveringssvigt.

Fortrydelsesret:

Justnails.dk yder 14 dages fortrydelsesret, og yderligere 14 dage til at sende varen retur, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Det vil sige, at varen skal være ubrugt, og at der skal være det samme antal varer i posen, som da du modtog den. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Af hensyn til tilbagebetaling skal du oplyse et bankregistrerings- og kontonummer, hvortil varebeløbet skal indbetales.

Du har som forbruger ret til at returnere varen, selvom varen er brugt. Hvis varen er brugt, laver vi en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden kunde. En evt. værdiforringelse får du som køber ikke retur.

Registrering og behandling af personoplysninger:

I forbindelse med køb på www.justnails.dk registrerer vi følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Oplysninger registreres med henblik på at kunne levere varerne til dig. Vi indsamler kun oplysningerne ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, og du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Ligeledes har du til enhver tid ret til indsigt i de registrerede oplysninger. Personoplysningerne registreres hos Justnails.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren for Justnails.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Justnails.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Justnails.dk vil ikke videregive information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi sælger eller videregiver ikke navn, adresse, e-mail adresse eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. Som registreret hos Justnails.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Justnails.dk på info@justnails.dk

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk